Samsung Athleisure Band Galaxy Watch8 / Watch8 Classic (S/M) zöld

Leírás
Öv Samsung Athleisure
Kezdd a napot stílusosan az elegáns Athleisure Band övvel. Ez a karcsú öv diszkrét vonalmotívummal és számos színvariációval ötvözi a mintát színes oldalsó akcentusokkal, így egyszerű és kiegyensúlyozott megjelenést teremt.
Mutasd meg a stílusodat!
A kékből a zsályaszínbe, az Athleisure Band öv különböző színekben elérhető, hogy illeszkedjen a stílusodhoz és az alkalomhoz. Ez az öv a edzésektől a napi tevékenységekig tökéletesen illeszkedik, biztosítva a sokoldalúságot, magabiztosságot és kényelmet a mindennapi megjelenésedben.
Változtass okosabban a Dynamic Lug System segítségével.
Zökkenőmentesen cserélje le a pántokat, és személyre szabja megjelenését egyetlen gombnyomással. A különböző stílusokhoz illeszkedő pántokkal az intuitív Dynamic Lug System segít biztosítani a szoros, stabil illeszkedést, így a pántok cseréje egyszerű.
Műszaki adatok |
|
| Gyártó | Samsung |
| Model | Athleisure Zenekar |
| Típus | Okosóra szíj |
| Szín | Zöld |
| Kompatibilitás | Samsung Galaxy Watch8 / Watch8 Classic (S/M) |
| Rögzítőrendszer | Dinamikus lug (könnyű pántcsere) |
| Stílus | Sportos és hétköznapi |
| Tulajdonságok | Sovány, kényelmes, színes oldalsó akcentusokkal. |
| További funkciók | A megjelenés gyors személyre szabásának lehetősége |
Ár
€72,02Értékelés
Gyors vásárlás 1-Click
Leírás
Öv Samsung Athleisure
Kezdd a napot stílusosan az elegáns Athleisure Band övvel. Ez a karcsú öv diszkrét vonalmotívummal és számos színvariációval ötvözi a mintát színes oldalsó akcentusokkal, így egyszerű és kiegyensúlyozott megjelenést teremt.
Mutasd meg a stílusodat!
A kékből a zsályaszínbe, az Athleisure Band öv különböző színekben elérhető, hogy illeszkedjen a stílusodhoz és az alkalomhoz. Ez az öv a edzésektől a napi tevékenységekig tökéletesen illeszkedik, biztosítva a sokoldalúságot, magabiztosságot és kényelmet a mindennapi megjelenésedben.
Változtass okosabban a Dynamic Lug System segítségével.
Zökkenőmentesen cserélje le a pántokat, és személyre szabja megjelenését egyetlen gombnyomással. A különböző stílusokhoz illeszkedő pántokkal az intuitív Dynamic Lug System segít biztosítani a szoros, stabil illeszkedést, így a pántok cseréje egyszerű.
Műszaki adatok |
|
| Gyártó | Samsung |
| Model | Athleisure Zenekar |
| Típus | Okosóra szíj |
| Szín | Zöld |
| Kompatibilitás | Samsung Galaxy Watch8 / Watch8 Classic (S/M) |
| Rögzítőrendszer | Dinamikus lug (könnyű pántcsere) |
| Stílus | Sportos és hétköznapi |
| Tulajdonságok | Sovány, kényelmes, színes oldalsó akcentusokkal. |
| További funkciók | A megjelenés gyors személyre szabásának lehetősége |
Kapcsolódó termékek